Toalett utan toa. Det var le(ä)tt.

Så inleddes min dag idag när Néa och jag skulle plugga till vårt psykologiprov. Det gick åt helsike, om man kan säga det så snällt.  Inte för att jag orkar bry mig så himla mycket om det just nu, jag kan göra om de om det nu behövs.

Påtal om toan, som jag och Néa satt och skrattade åt i evigheter, började med att jag skulle säga, en toa utan papper, men som blev en toalett utan toa. Jaa, kul hade vi iaf. För Néa är den bästaste, och jag älskar henne <3


Usch vad fjantig denna bloggen blev idag, ursäkta.
Hehe


Hoppas allting är bra med er :)

PussPuss <3

<3

Sitter här och funderar.


Ibland är livet okej ibland inte.

Jag gillar en kille.
Hehe.

Shh. En hemlis.

Inte säga någonting (a)

Därför är livet ganska bra just nu (a)

TÄVLING!!

 BLOGG CANDY lottar ut 5 st Julstämplar och 1 papperspaket till en lycklig vinnare.

Var med och tävla du me :)


Jag gör det iaf ;)


PussPuss :)

Dagens outfit.



Chinos - Lindex
Linne - ? Har glömt xS

Jag vill ta livet av mig.

Tänk så många gånger jag har tänkt dem tankarna, men hur fegt hade det inte varit egentligen, för hur mycket hade jag inte missat om jag avslutat livet. Även om jag vill de, alldeles för många gånger, så är jag en riktig fegis rent ut sagt. Det finns många människor jag hade lämnat, även om jag tror att det inte hade varit många som hade brytt sig, Eller de hade dem kanske, inte vet jag.

Idag var en sådan dag, stannade hemma från skolan, är förkyld, sen i övrigt mår jag dåligt som vanligt. Eller ja, mer dåligt än vanligt, smågnabb med mamma, som gör att jag vill kasta mig framför tåget och inte säga hejdå till henne. Jag vet jag är en jävla idiot, jag är en bortskämd snorunge som inte gör annat än att klaga på omvärlden, men vem gör inte de egentligen. Jag är en sjukt jävla trist person, och jag fattar inte hur folk orkar umgås med mig.

Äh vem bryr sig om mitt liv egentligen, inte en själ på denna jord.

Jag är en misslyckad idiot.

Tack.

It's not going to suck...


<333


Mihi <3

Ah yeah, jag fyllde 18 för typ 3 dagar sen, skitnajs, en av de bästa dagarna på länge. Först var jag och mamma ute och åt frukost på Glada Hörnan, sen bar det av till Bjuv för darttävling, skiiiiitnajs, inte för att vi vann men ändå (Jag är grym :D) Hahahah neeej skämt åsido, så duktig är jag inte, men najsiga människor träffar man på, namn behöver inte nämnas, men han vet nog vem han är ^^

Ajja nog om det idag var det skola, som började med religion, fick tillbaka provet, VG helt okej faktiskt, sen hade vi svenska, sjuuukt trist, sen hade vi samtal om projektarbetet, sen en jäääääkla lång håla där jag och Néa ägnade tiden åt att leta lägenhet i Växjö, för det är dit vi planerar att flytta till sommaren, om vi får råd, och om inget annat roligt får mig att vilja stanna kvar i Skåne, vad det nu kan vara vet jag inte, en framtida pojkvän kanske.

Ajja vi höres och synes babes <3

RSS 2.0