Heeej :)

Sleepin' in my car I will undress you, sleepin' in my car, I will curess you, sleepin' in the backseat of my car, making love, oh oh !

Hahah oh vilken fin början på denna bloggen. But you know what? I'm over him.

Vi är bara kompisar och så kommer det att förbli :) Henry, du är fin och jag saknar dig, men jag måste gå vidare :)

Jag ska förövrigt träffa honom imorgon, får se vad vi hittar på :) Vet att jag inte borde träffa dig, men jag vill, så nu gör jag de :)

Äh :P

Puss :*


Tror/Trodde/Trott :S

Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så svårt att bara vara kompis.
Men det är verkligen lättare sagt än gjort de där.


Det tar tid, bearbeta alltihop. Inte glömma minnena, utan bara gå vidare.

Jag vet att jag aldrig kommer att glömma dig, du finns i mitt hjärta och även i mina tankar.

Jag ser mitt inlägg från den 21 mars.
(Då från min lunarblogg Kram_blondinen90) Då var allting så perfekt som jag trodde att de skulle vara. Jag anklagar dig inte för någonting. Men jag blev verkligen bara så chockad. Jag visste inte att någonting  var fel. Inte det minsta lilla tecken från dig och jag kunde anat nåt så här stort var på gång. Tänka sig så fel man kan ha. Jag vet att du älskade mig, vi hade underbara 3 månader och 13 dagar tillsammans.

Jag hade en liten teori om det där, 3 månader och 13 DAGAR. Den trettonde dagen var på en fredag. Fredagen den trettonde för vår del. Alltså otursdagen för vissa. Jag berättade för mamma om denna lilla teorin som jag hade, båda skrattade gott åt detta. Men inte trodde jag att det verkligen skulle vara en otursdag. Inte mamma heller.

Visst hade man själv gått i såna tankar, men inte att man skrider dem till verket. Det var liksom mitt hjärta som styrde. Nu vet jag att det var de som styrde i ditt fall. Visst har jag gråtit mig till sömn, visst har jag vaknar gråtande. Men det är så det är. Jag vet att du finns därute och att jag kan ringa dig om det behövs. Du tröstar mig när jag är ledsen, du säger att jag kommer att klara detta. Nån gång kommer jag att klara detta. Och då ska vi vara dem vänner we were meant to be. Kärlek går upp och ner. Tyvärr ramlade vi båda två ner i en dal, en har lättare att komma upp än den andra.

Men jag kommer upp, i sinom tid när allt som har med dig att göra. Och när jag kommit över dig på det känslomässiga planet, DÅ ska jag bjuda dig på fotbollsmatch. Som en nystart  på "vänskapen".

Hihi neej, nu ska jag verkligen inte tråka ut mina läsare med mer kärlekstjafs.

Puss och Kram. Henry, du betyder mycket. <3image2

RSS 2.0